2019-05-04 05:17:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Új alapokra szeretné helyezni pénzügyeit

Napi horoszkóp május 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Most ön érzelmes hangulatban van, az egész napot kedvesével töltené legszívesebben. Az esti Újhold a Bikában jó lehetőséget kínál egy meghitt estére, megbeszélhetik kapcsolatuk mélységeit és közös jövőjük tervezése is napirendre kerül.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai Újhold az ön jegyében határozottan előtérbe hozza az anyagi kérdéseket. Új alapokra szeretné helyezni pénzügyeit, és nagyobb bevételre vágyik. Az ehhez szükséges lépéseket szeretné most valakivel megbeszélni, leginkább a szülei alkalmasak erre a beszélgetésre.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szüksége lenne egy kis egyedüllétre, hogy elgondolkodhasson emberi kapcsolatain, így kiderülne, melyek fontosak önnek, és melyek nem. A magányban eltöltött idő ezekre a kérdésekre választ adhat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A tizenegyedik sorsterületén áthaladó Újhold arra biztatja önt, hogy valamilyen csoporthoz csatlakozzon. Nagy szüksége van ma olyan emberekre, akik megértik a nézeteit.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A karrier sorsterületén áthaladó Újhold most új megvilágításba helyezi hivatása területét, átgondolhatja, hogy milyen új megoldásokkal, ötletekkel tudná elősegíteni pályafutását. Egyesek ilyenkor hivatásváltáson is törhetik a fejüket.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma hatalmas vágy él önben, hogy szélesítse látókörét olvasás, kutatás, eszmecserék által. Az ön kilencedik sorsterületén áthaladó Újhold ismeretszerzésre készteti önt.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön nyolcadik sorsterületén keresztülhaladó Újhold kulcsszava az intenzitás, a dolgok lényegéig akar hatolni és felszínre hozni a mélyben megbúvó tartalmakat. Az intimitás is ehhez a területhez tartozik, igénye van ma arra, hogy a párkapcsolata tükrében fejlessze önismeretét.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma ön nem tudna létezni partnere nélkül, olyannyira szüksége van egy megbízható párkapcsolatra, hogy a társ hiánya nagyon nagy probléma lenne önnek. Ma lehetőségük van arra, hogy új alapokra helyezzék kapcsolatukat, ezzel a még szorosabb együttműködést segítik elő.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ön túlzottan kritikus lehet, mert elégedetlen a mindennapi élete rutinjával, a hatodik sorsterületén áthaladó Újhold segíthet önnek megváltoztatni mindezt. Elhatározhatja, hogy változtat az életmódján, és ez most eredményes lehet.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ötödik sorsterületén áthaladó Újhold sokat segíthet az ön magabiztosabb fellépésében, a kreativitása életre keltésében. Sikereket érhet ma el!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma remek megoldásokat találhat a problémáira – a magánélet területén is! Egyeztessen a barátaival, mert ma érdekes fejlemények juthatnak így a tudomására.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma felülvizsgálja a testvéreivel kapcsolatát. Beszéljék meg őszintén, ki mivel elégedetlen – ma van lehetőségük javítani ezen, az Újhold ugyanis a harmadik sorsterületén tartózkodik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: